Bitumen daken

Het moge gezegd worden dat ze bij Van Hoek echte bitumen vreters zijn. Jarenlange ervaringen in de bitumen dakbedekkingen schuwt Van Hoek de ontwikkelingen in de dakenbranche niet. Maar het bitumen stroomt door de aderen van het bedrijf. 

Sinds 1984 is Van Hoek reeds dealer van Wédéflex dakbedekkingsystemen. Daksystemen met een bewezen levensduur van tenminste 30 jaar en een uitstekende verzekerde garantie; een partner waar u en wij op kunnen bouwen. De intense samenwerking tussen leverancier (Wédéflex Dakbedekkingssystemen) en Van Hoek Dakbedekkingen BV mag dan ook worden gezien als dé basis ter verkrijging van de meest hoogwaardige en duurzame bitumendaken, voorzien van een unieke verzekerde garantie.

De bitumenmarkt kenmerkt zich steeds weer door innovaties zoals milieuvriendelijke systemen, brandveilig detailleren en niet te vergeten steeds uitgebreidere vormen van gebruiksdaken. Gebruikmakende van diverse A merken kunnen wij dagelijks naar de laatste stand der techniek onze daken realiseren. Met name de NEN6050 (brandveilig detailleren en werken) en de aangescherpte NEN6063 (vliegvuurbestendigheid) was een aanleiding om het traditionele dakdekken drastisch te wijzigen, intussen is het een vanzelfsprekendheid.


Voor meer informatie over Wédéflex klikt u op ons Established Dealer Logo.          

Heeft u toch nog vragen? Stel ze ons gerust !