hoekdak, experts in dakwerk

hoekdak, al jaren een begrip in de dakenwereld. Voorheen bekend onder de naam Van Hoek Dakbedekkingen, maar met het veertigjarig jubileum werd het tijd om de naam waar we in de volksmond mee aangeduid worden te omarmen. Vanaf 2024 heten we hoekdak.

Ontdek de betrouwbaarheid, vakmanschap en flexibiliteit die samenkomen bij hoekdak. Uw dakproject verdient de deskundigheid en toewijding die alleen een ervaren partner als hoekdak kan bieden.
Laat ons u helpen om uw dak naar nieuwe hoogten te tillen en verwachtingen te overtreffen.

hoekdak, waar kwaliteit en ervaring samenkomen voor een solide dakoplossing

Expertise in platte daken


Bij hoekdak zijn we expert op het gebied van platte daken. Onze kracht? Die ligt in onze medewerkers, die allen het hoekdak-DNA hebben. Als toonaangevend middelgroot bedrijf met ruim 40 bekwame vakmannen en een dozijn gedreven kadermedewerkers, zijn we gevestigd in Heeze, onder de rook van Eindhoven.
Wij specialiseren ons in hoogwaardige bitumineuze dakbedekkingen voor multifunctionele daken.

Over ons werk

Werken bij hoekdak

De kracht van ons bedrijf is het gezellige hardwerkende team. Niets werkt fijner dan werken met collega's waar je van op aan kunt.
Samen sta je echt sterker!  

Onze vacatures

Divers dienstenaanbod voor diverse daken

Of het nu gaat om renovatie/onderhoud of nieuwbouw/verbouw van diverse daken, zoals tuindaken (vegetatiedaken), terrasdaken, parkeerdaken, waterbergingsdaken, energiedaken (met zonnecollectoren) of 'nul op de meter'-daken, hoekdak biedt een uitgebreid dienstenpakket.

Onze service