Aan het woord: Bas van Kempen

“Werkplezier en door- groeimogelijkheden” antwoord Bas van Kempen als hij gevraagd wordt het werkgeverschap van Van Hoek te omschrijven in losse kreten. “Bij Van Hoek proberen ze iedere werknemer in zijn of haar kracht te zetten, en zo is mijn loopbaan bij Van Hoek ook verlopen”. Bij een voormalig werkgever kwam Bas niet op de werken die hij graag wilde, en verder leren in het vak was al helemaal geen optie. Via een familielid komt hij bij Van Hoek als dakdekker te werk en doorloopt hij menig opleiding en cursus wat hem de vakman en voorman maakte.

Een verkeersongeval zorgde ervoor dat het werk op t dak fysiek te belastend werd. “Van Hoek zag dat ik meer in mijn mars had, en wilde me graag de gelegenheid geven me verder te ontwikkelen binnen het bedrijf. Ik ging opnames doen, adviezen uitbrengen en offertes opstellen. Later ging ik ook de offertes afronden, en van hoofdzakelijk particulieren vervolgens ook de grotere projecten draaien bij onder andere woningbouwcoöperaties. Ons bedrijf professionaliseerde steeds meer, en werd “te groot” voor de particuliere markt, en ik had mijn handen al meer dan vol aan de professionele opdrachtgevers. Zo ben ik eigenlijk in mijn huidige functie van projectleider renovatie en onderhoud gerold.”

“Ik vind echt dat iedereen bij Van Hoek zijn rol kán en mág innemen, als hij of zij daar de juiste persoon voor is – of dat nu is als dakdekker, magazijnman of welke functie dan ook. Het is overigens ook geen toeval dat er op kantoor maar een enkeling is, die nog nooit met de brander op het dak stond.”

Wil jij ook een bijdrage leveren aan onze mooie daken, jezelf ontwikkelen op het gebied van platte daken en ook nog eens met ontzettend leuke collega's ? Neem een kijk op onze #werkenbij pagina.