Hoekdak: experts in duurzame dakoplossingen

Bij hoekdak zijn we toegewijde experts op het gebied van bitumen dakbedekking. Met een rijke ervaring in bitumen dakoplossingen zijn we constant op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de dakenbranche. Bitumen zit als het ware in ons DNA. Sinds 1984 zijn we trots dealer van Wédéflex dakbedekkingsystemen, bekend om hun bewezen levensduur van minimaal 40 jaar en een robuuste, verzekerde garantie. Wédéflex is een betrouwbare partner waar zowel u als wij op kunnen vertrouwen. 

Meer over Wédéflex

Vegetatiedaken - groene duurzaamheid:

hoekdak omarmde de groeiende trend van milieubewuste oplossingen, zoals vegetatiedaken. Deze groene daken bieden niet alleen esthetische schoonheid maar dragen actief bij aan een duurzamere wereld. Ontdek de voordelen, waaronder CO2-reductie, thermische isolatie, geluiddemping en effectieve waterretentie.
Bekijk onze referentiepagina voor inspirerende voorbeelden van voltooide projecten.


Bekijk onze referentiepagina voor inspirerende voorbeelden van voltooide projecten.

Valpreventie - veiligheid voorop:
Veiligheid is onze prioriteit, vooral bij werkzaamheden op hoogte.
hoekdak is uw partner in het proces van risico-inventarisatie tot oplevering van een veilig begaanbaar dak. We voldoen aan wettelijke kaders zoals Arbobeleidsregel 3.16, met permanente voorzieningen en passende Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM's). 

Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij uw veiligheidsbehoeften.


Ontdek de mogelijkheden

Bij hoekdak streven we naar duurzame dakoplossingen die aan uw behoeften voldoen. Ontdek de mogelijkheden en neem vandaag nog contact met ons op voor een groenere, milieuvriendelijkere benadering van dakbedekkingssystemen!