Sociaal Partnerschap bij Hoekdak

Samen bouwen aan een sterkere samenleving
Sociaal partnerschap

Bij hoekdak geloven we in meer dan alleen hoogwaardige dakbedekking. We hechten waarde aan het creëren van een positieve impact op de samenleving waarin we opereren. Dit komt tot uiting in ons streven naar sociaal partnerschap, een essentieel element van ons bedrijfs-DNA.

hoekdak zet zich actief in om iets terug te doen voor de gemeenschap die ons heeft gesteund. Sociaal partnerschap bij hoekdak betekent meer dan alleen zakendoen; het gaat om het aangaan van betekenisvolle relaties en het stimuleren van collectieve groei. We geloven dat het bevorderen van een gezonde en sterke samenleving uiteindelijk bijdraagt aan het welzijn van ons allen. hoekdak maakt dat verschil graag. Met trots en vaak lokaal.

Door te kiezen voor hoekdak als uw partner in dakbedekking, kiest u niet alleen voor kwaliteit en vakmanschap, maar ook voor een bedrijf dat actief bijdraagt aan een betere samenleving. Ontdek meer over ons sociaal partnerschap en onze inzet voor duurzaamheid op deze website. Samen bouwen we aan een sterke en bloeiende gemeenschap.

Een paar van de prachtige initiatieven in de samenleving die wij steunen:

JP Balki Event


Het JP Balki Event is in het leven geroepen door vrienden als eerbetoon aan Jean-Paul Balkestein. Het hoofddoel is om jaarlijks een buitengewoon evenement te organiseren waar sportiviteit en gezelligheid samenkomen, toegankelijk voor alle leeftijden. Tegelijkertijd wordt de opbrengst van het evenement geschonken aan zowel de Hartstichting als de AMC Foundation. Vanaf 2018 is Van Hoek trots om als sponsor aan dit geweldige evenement verbonden te zijn en zal het bedrijf met een eigen team deelnemen aan verschillende afstanden.

Stichting Vrienden Zorgcentrum Nicasius

De stichting Vrienden Zorgcentrum Nicasius heeft als doel bij te dragen aan het welzijn van de bewoners van zorgcentrum Nicasius, gevestigd in Heeze, inclusief de aanleunwoningen. Specifiek streeft de stichting ernaar om het contact tussen de bewoners en de gemeenschap Heeze te bevorderen. Alles wat hier direct of zijdelings mee te maken heeft of hieraan bijdraagt, valt binnen het ruimste kader van het doel. De stichting tracht dit te realiseren door financiële en/of andere vormen van ondersteuning te bieden en activiteiten te organiseren ten behoeve van de bewoners.

Brabantsedag, de grootste theaterparade van het jaar

De Brabantsedag is een bekend fenomeen in Brabant, Nederland en ver daarbuiten. Wat ooit in 1958 bescheiden begon, trekt nu jaarlijks meer dan 30.000 bezoekers. Het hoogtepunt van het jaar is ongetwijfeld de cultuurhistorische optocht op de laatste zondag van augustus.
Zestien wagenbouwersgroepen, met circa tweeduizend acteurs, trekken door de straten van Heeze met imposante, huizenhoge theaterdecors. Het publiek wordt geboeid door expressieve en vertederende toneelvoorstellingen. Ernst en humor, werkelijkheid en fantasie wisselen elkaar af, en brengen op een eigentijdse manier het verleden van het Hertogdom Brabant tot leven.
Van Hoek ondersteunt verschillende wagenbouwersgroepen door middel van sponsoring en materiële donaties.

Stichting Vrienden Brabantsedag


In 1980 werd de 23e Brabantsedag geteisterd door hevige regenval, wat resulteerde in een teleurstellende opkomst van bezoekers tijdens de optocht. Deze onvoorziene weersomstandigheden leidden tot een financiële tegenvaller van 40.000 gulden, een bedrag dat de Stichting Brabantsedag niet kon dragen.

Om het voortbestaan van de Brabantsedag te waarborgen, werd een waarborgfonds voor calamiteiten opgericht door betrokken ondernemers en burgers. Op 11 januari 1983 werd de Stichting Vrienden Brabantsedag in het leven geroepen. Hoekdak ondersteunt deze stichting als een uiting van betrokkenheid bij het behoud van culturele evenementen en als erkenning van het belang van lokale gemeenschappen.

Hoekdak Kersttoernooi - zaalvoetbalAl jaren draagt het zaalvoetbaltoernooi van voetbalvereniging RKSVHeeze in de kerstvakantie de naam Hoekdak Kersttoernooi. Een prachtig toernooi voor je voetballende jeugd in de kerstvakantie.