Aan het woord

Aan het woord

Robert Hoedt

Robert Hoedt werkt sinds januari 2023 bij Van Hoek Dakbedekkingen. "Nu ik al enige jaren in de dakenbranche gewerkt had, bleek een nieuwe stap uitdagend". Het werkplezier staat bij mij op de eerste plek, maar ook meer de techniek ingaan en het contact met opdrachtgevers en leveranciers, maakt deze stap logisch. Ik zie uit naar de kennismaking met alle partijen.

Wil jij ook een bijdrage leveren aan onze mooie daken, jezelf ontwikkelen op het gebied van platte daken en ook nog eens met ontzettend leuke collega's ? Neem een kijk op onze #werkenbij pagina.

Bas van Kempen

“Werkplezier en door- groeimogelijkheden” antwoord Bas van Kempen als hij gevraagd wordt het werkgeverschap van Van Hoek te omschrijven in losse kreten. “Bij Van Hoek proberen ze iedere werknemer in zijn of haar kracht te zetten, en zo is mijn loopbaan bij Van Hoek ook verlopen”. Bij een voormalig werkgever kwam Bas niet op de werken die hij graag wilde, en verder leren in het vak was al helemaal geen optie. Via een familielid komt hij bij Van Hoek als dakdekker te werk en doorloopt hij menig opleiding en cursus wat hem de vakman en voorman maakte.

Een verkeersongeval zorgde ervoor dat het werk op t dak fysiek te belastend werd. “Van Hoek zag dat ik meer in mijn mars had, en wilde me graag de gelegenheid geven me verder te ontwikkelen binnen het bedrijf. Ik ging opnames doen, adviezen uitbrengen en offertes opstellen. Later ging ik ook de offertes afronden, en van hoofdzakelijk particulieren vervolgens ook de grotere projecten draaien bij onder andere woningbouwcoöperaties. Ons bedrijf professionaliseerde steeds meer, en werd “te groot” voor de particuliere markt, en ik had mijn handen al meer dan vol aan de professionele opdrachtgevers. Zo ben ik eigenlijk in mijn huidige functie van projectleider renovatie en onderhoud gerold.”

“Ik vind echt dat iedereen bij Van Hoek zijn rol kán en mág innemen, als hij of zij daar de juiste persoon voor is – of dat nu is als dakdekker, magazijnman of welke functie dan ook. Het is overigens ook geen toeval dat er op kantoor maar een enkeling is, die nog nooit met de brander op het dak stond.”

Wil jij ook een bijdrage leveren aan onze mooie daken, jezelf ontwikkelen op het gebied van platte daken en ook nog eens met ontzettend leuke collega's? 

Neem een kijk op onze #werkenbij pagina