Wie zijn wij

Al sinds 1984 ..


In 1984 werd ons bedrijf opgericht door Peter van Hoek. Sinds 1984 staat hoekdak synoniem voor toewijding, vakmanschap en betrouwbaarheid. In 2014 droeg Peter het stokje over aan zoon Bart, die dezelfde principes hoog in het vaandel houdt. De tijden zijn veranderd, ons bedrijf ook, maar één ding blijft constant: geen grootspraak, gewoon doen wat we beloven. Hier begon het, en die traditie zetten we voort.

hoekdak bedient de zakelijke markt en beschikt binnen ons vakgebied over uitgebreide ervaring op diverse terreinen. Dit, samen met vakmanschap, waarborgt de kwaliteit van ons werk. Voeg hierbij het gebruik van hoogwaardige materialen, uitstekende service en het flexibele karakter van ons bedrijf, en u bent verzekerd van een perfect dak.


Partner, regisseur en adviseur


hoekdak is niet zomaar een dakdekkersbedrijf; Met ons vakmanschap en uitgebreide ervaring bieden we niet alleen specialistische kennis, maar gaan we verder dan een traditioneel dakdekkersbedrijf. hoekdak fungeert als partner, regisseur en adviseur voor onze opdrachtgevers.


Vebidak


We zijn aangesloten bij de landelijke branche-organisatie Vebidak (Vereniging Bitumineuze- en kunststof Dakbedekkingsbedrijven). Dit is het kenmerk van een erkend dakdekkersbedrijf.

hoekdak is al sinds de oprichting een gerespecteerd lid van deze vereniging, wat betekent dat we voldoen aan alle eisen op het gebied van vakmanschap en wettelijke bepalingen voor de uitoefening van een Gediplomeerd Dakbedekkingsbedrijf.

Via Vebidak spelen we in op de laatste ontwikkelingen in de branche, zoals materialen, applicaties en regelgeving, waardoor u als klant automatisch op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën.

Meer over Vebidak

Tectum: opleiden is de toekomst!

Bij hoekdak streven we naar vakmanschap en professionaliteit, en dat begint bij onze medewerkers. Daarom maken we met trots gebruik van het vooraanstaande opleidingsinstituut 'Tectum'. Als bedrijf dat gedreven wordt door kwaliteit en innovatie, geloven we dat opleiden de sleutel is tot een succesvolle toekomst in de bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbranche.

Wat Tectum voor ons betekent:

Tectum verzorgt, organiseert en geeft opleidingen voor een breed scala aan professionals in onze branche. Of je nu een leerling-dakdekker bent die aan het begin van je carrière staat, een ervaren vakman die zijn vaardigheden wil aanscherpen, of een ondernemer die de laatste trends en technieken wil begrijpen - Tectum heeft programma's op maat.

hoekdak is erkend leerbedrijf door SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) en heeft bewust gekozen voor Tectum als ons opleidingsinstituut. Hierdoor kunnen we niet alleen nieuwe medewerkers in ons bedrijf opleiden tot vakbekwame en gediplomeerde dakdekkers, maar bieden we ook voortdurende educatie voor ons bestaande personeel.

Waarom opleiden de toekomst is:

Bij hoekdak geloven we sterk in het investeren in onze medewerkers. Door regelmatige opleidingen en bijscholing zorgen we ervoor dat ons team altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen, technologieën en veiligheidsnormen in onze branche. Dit niet alleen om onze concurrentiepositie te versterken, maar ook om een stimulerende en groeiende werkomgeving te bieden voor iedereen bij hoekdak.


Meer over Tectum