Wie zijn wij

Ons bedrijf werd in 1984 opgericht door Peter van Hoek. Na intreding in het bedrijf in 1993, is het bedrijf sinds 2014 volledig overgedragen aan zoon Bart van Hoek. Van Hoek bedient de zakelijke markt en binnen het kader is meer dan ruime ervaring aanwezig op allerlei gebieden van onze mooie branche,en dat - én natuurlijk een flinke dosis vakmanschap - staat borg voor de kwaliteit van het geleverde werk. Voeg daaraan toe het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen, de uitstekende service en het flexibele karakter van het bedrijf; en U bent verzekerd van een perfect dak.

Na het gereedkomen van onze werkzaamheden wordt u een garantie op waterdichtheid aangeboden gedurende een periode van 10 jaar, in combinatie met periodiek onderhoud. Eventueel kan deze garantie worden uitgebreid met een All-in-verzekerde dakgarantie waarbij materialen, uitvoering, gevolgschade en eventueel faillissement van leverancier en/of verwerker worden medeverzekerd.

Extra zekerheid wordt u geboden doordat het bedrijf is aangesloten bij de landelijke branche-organisatie Vebidak (Vereniging Bitumineuze- en kunststof Dakbedekkingsbedrijven), hét kenmerk voor het erkende dakdekkersbedrijf.

Klik op het onderstaand logo en kijk wat Vebidak allemaal voor u kan betekenen.

Van Hoek Dakbedekkingen BV is al sinds haar oprichting gerespecteerd lid van deze vereniging en voldoet hierdoor aan alle vereisten van vakmanschap en wettelijke bepalingen welke nodig zijn voor uitoefening van het Gediplomeerde Dakbedekkingsbedrijf. Onder andere middels Vebidak speelt Van Hoek in op de meest recente en actuele ontwikkelingen in de branche op het gebied van materialen, applicatie, regelgeving etc. Zo blijft ook U als klant automatisch verzekerd van de laatste ontwikkelingen en stand van de techniek.

Hét opleidingsinstituut van onze branche is ‘Tectum’ welke nieuwe medewerkers binnen het bedrijf opleidt tot vakbekwaam en gediplomeerd dakdekker, voorman, uitvoerder en/of kaderpersoneel. Wij maken veelvuldig gebruik van dit instituut en als erkend leerbedrijf (door SBB) is dit niet meer dan logisch.