Certificering en vakopleiding bij hoekdak

Bij Hoekdak staan we garant voor kwaliteit en vakmanschap.

Bij Hoekdak staan we garant voor kwaliteit en vakmanschap. We zijn trots op onze certificeringen en zetten ons in voor voortdurende vakopleiding van onze medewerkers. Ontdek hieronder onze onderscheidingen en inzet voor professionele ontwikkeling:

KOMO Proces Certificaat

We zijn gecertificeerd volgens de vakrichtlijn BRL4702 voor het uitvoeren van dakbedekkingsconstructies met gesloten dakbedekkingssystemen. Het KOMO proces certificaat waarborgt dat we periodiek getoetst worden door keuringsinstituut KIWA. Deze evaluaties richten zich met name op onze prestaties op het gebied van techniek, veiligheid, gezondheid en milieu.

Download hier ons KOMO proces certificaat

VCA Certificaat:*

Naast onze KOMO certificering hebben we ook het VCA* certificaat in ons bezit. Dit certificaat toont aan dat we voldoen aan hoge normen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.


Download hier ons VCA* certificaat

Continue vakopleiding

Onze toewijding aan vakmanschap blijkt uit de continu opleiding van onze medewerkers. We houden hen up-to-date met de nieuwste technologische ontwikkelingen en zorgen ervoor dat hun kennis altijd actueel is. Onze samenwerking met Tectum, een gerenommeerd opleidingscentrum voor platte daken, garandeert dat onze medewerkers beschikken over de nodige vakdiploma's en bewijzen van vakmanschap. Dit omvat onder andere Verklaring Veilig Werken op Daken, VCA Basis of VOL en BHV.

Bij hoekdak geloven we in voortdurende verbetering en investeren we in de professionele groei van ons team, omdat we weten dat dit de sleutel is tot het leveren van hoogwaardige dakbedekkingsoplossingen.